Back to top

Error message

  • Notice: Undefined offset: 1 in _ldap_servers_decrypt() (line 97 of /var/www/html/FFWeb/sites/all/modules/ldap/ldap_servers/ldap_servers.encryption.inc).
  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.
  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.

Pedagoška enota za šport

Šport ima na FF že dolgo tradicijo, saj se kot osrednja humanistična ustanova zavedamo pomembnosti celostnega razvoja osebnosti in vrednot, ki jih nudi šport. Sit mens sana in corpore sano je tudi naše glavno vodilo
 

 

Študenti in študentke imajo možnost splošnega izbirnega predmeta »Šport in Humanistika« v katerem so podpoglavja 1. bolonjske stopnje filozofija športa, sociologija športa ter medicina in preventiva ter na 2.bolonjski stopnji sociologija športa 2 ter zgodovina športa.

 

Naši programi so vzgojno - izobraževalno usmerjeni, na njih pa se nauči osnov novih športov ali izpopolni v tehniki že znanih; preventivno -zdravstveni na katerih posredujemo pomembne informacije o vplivu napora na telo, o higieni telesne drže, o vajah za stabilizacijo hrbtenice, o zdravem načinu življenja itd; in rekreativni kjer si pridobite nove informacije o aktivnem preživljanju prostega časa. 

 

NOVICE


vse novice

ŠTUDIJSKA OBVESTILA


vsa obvestila