Back to top

Error message

  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.
  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.

 

Poletna šola romanskih jezikov, avgust 2020 - preklicana!

Oddelek za romanske jezike in književnosti Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani vabi dijake in dijakinje ter (bodoče) študente in študentke na jezikovne delavnice, ki bodo potekale od 24. 8. do 28. 8. 2020. Udeleženci bodo imeli možnost spoznavanja in izboljšanja znanja francoščine, italijanščine ali španščine prek pestrih učnih dejavnosti. Poleg tega se bodo seznanili z osnovami romunščine in portugalščine.

Prijave že potekajo tukaj.

Več informacij najdete v letaku.

 

Poletna šola romanskih jezikov, avgust 2019

Oddelek za romanske jezike in književnosti Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani vabi dijake in dijakinje ter (bodoče) študente in študentke na jezikovne delavnice, ki bodo potekale od 26. 8. do 30. 8. 2019). Udeleženci bodo imeli možnost spoznavanja in izboljšanja znanja francoščine, italijanščine ali španščine prek pestrih učnih dejavnosti. Poleg tega se bodo seznanili z osnovami romunščine in portugalščine.

Prijava je možna do 22.6. 2019 (podaljšano do 22.7. 2019) in jo oddate tukaj.

Več informacij najdete v letaku.

 

Ciclo di conferenze sulle Nuove prospettive dell’Italianistica, 2018

CALENDARIO CONFERENZE

 

Poletna šola romanskih jezikov, avgust 2018 

Oddelek za romanske jezike in književnosti Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani vabi dijake in dijakinje ter (bodoče) študente in študentke na jezikovne delavnice, ki bodo potekale od 27. 8. do 31. 8. 2018 na Filozofski Fakulteti v Ljubljani. Udeleženci bodo imeli možnost spoznavanja in izboljšanja znanja francoščine, italijanščine ali španščine prek pestrih učnih dejavnosti. Poleg tega se bodo seznanili z osnovami romunščine in portugalščine.

Cena je 25 EUR.

Prijava in informacije do 22. junija 2018 oz. do zapolnitve mest na naslov: mateja.brus@ff.uni-lj.si.

Več informacij o programu najdete tukaj.