Back to top

Error message

  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.
  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.

DOGODKI IN NOVICE

Lektorat Katalonščine od februarja 2021 naprejSaj ni res, pa je!

Od februarja 2021 se na Filozofski fakulteti v Ljubljani spet lahko učite katalonščino!

Pouk bo potekal ob ponedeljkih (13.00-14.30) in ob sredah (15.30-17.00).

Tečaj je namenjen vsem študentom UL.

Prijavite se pa lahko na: manuela.volmajer@ff.uni-lj.si

Se vidimo 2021!

 

--

Us ho creieu o no, a partir del febrer 2021 podreu aprendre català a la Facultat de Filosofia a Ljubljana!

Les classes tindran lloc cada dilluns (13.00-14.30) i dimecres (15.30-17.00).

El curs està destinat a tots els estudiants de la UL.

Apunteu-vos-hi: manuela.volmajer@ff.uni-lj.si

Fins 2021!KNJIŽNICI NA ROMANISTIKI V POLETNEM ČASU


Obe knjižnici na Romanistiki bosta v celoti zaprti med inventuro: 27. julij – 14. avgust.

 

Pred in po tem času boste gradivo (predvidoma*) lahko naročali  preko sistema cobiss ali na e-naslov ohk.rom@ff.uni-lj.si (če bodo pri tem naslovu vnovič  nastopile težave, pa na oba e-naslova bibliotekark:

Metka.sorli@ff.uni-lj.si  IN  Marjeta.Prelesnik-Drozg@ff.uni-lj.si.) Naročeno gradivo (po prejemu sporočila, da je pripravljeno) boste prevzeli na skupnem izposojevališču OHK FF v sobi 37 (pritličje FF),

kamor ga boste lahko tudi vrnili v času objavljenih uradnih ur. Vračilo knjig bo možno tudi v enega od treh knjižnih nabiralnikov v pritličju FF v času odprtosti Fakultete.

 

*

Svetujemo vam, da spremljate obvestila na oddelčni spletni strani IN na strani OHK FF.Alumni klub romanistikeVabimo vse naše bivše študente, da se pridružijo klubu alumnov oddelka za romanske jezike in književnosti in tako ostanejo povezani z romanistiko.

https://alumniul.online/Ponovni vpis - odpiranje vpisnih listov


V tajništvih oddelkov bomo preverjali pogojev za ponovni vpis v letnik in pripravili vpisne liste. Študenti oddelka za romanske jezike in književnosti, ki se boste želeli ponovno vpisati v isti letnik (ponavljati letnik), mi to sporočite po e-pošti na manuela.volmajer@ff.uni-lj.siTežave z e-naslovom ohk.rom@ff.uni-lj.si


Zaradi trenutnih težav z e-naslovom ohk.rom@ff.uni-lj.si vas prosimo, da vsa sporočila v zvezi z

izposojo in drugimi storitvami v obeh knjižnicah na Romanistiki do 10. julija pošiljate tudi na e-naslov metka.sorli@ff.uni-lj.si.ROMANISTIČNA KNJIŽNICA (od vključno 8. maja dalje)


Od vključno 8. maja 2020 si lahko tudi v ROMANISTIČNI KNJIŽNICI pod posebnimi pogoji izposodite gradivo, ki ga boste potrebovali pri izdelavi seminarskih nalog in zaključnih del pa tudi pri študiju. Pri slednjem pridejo v poštev predvsem strokovne knjige in leposlovje, ki so na voljo v več izvodih. Kar zadeva zelo iskano študijsko gradivo, ki ga imamo v največ 2 izvodih, bi bilo smotrno razmisliti o možnosti objave posameznih poglavij na VIS-u (v kolikor ni to že storjeno).

 

Več informacij o postopku naročanja gradiva je dostopnih v Navodilih o izposojni dejavnosti za uporabnike OHK v času covida-19.

 

Do preklica knjižnice OHK FF za obiskovalce še vedno ostajajo ZAPRTE. Gradiva trenutno še ni možno vračati. Zamudnin do nadaljnjega ne zaračunavamo